camere si apartamente cazare Transilvania, servicii cazare apartament Transilvania

servicii hoteliere Cluj Napoca, servicii de cazare apartament Transilvania si Cluj Napoca, hotel de 4 stele Rimini Plaza

 hotel Transilvania - Cazare camere si apartamente Cluj, hotel Rimini Plaza

Cazare apartament Transilvania - Hotel Rimini Plaza Cluj

In ultimii ani, Romania a inregistrat o dezvoltare turistica fara precedent, demonstrind ca este capabila sa-si exploateze cu succes potentialul extraordinar pe care il poseda. Fara indoiala, reliefului deosebit si atmosferei specific romanesti trebuie sa li se adauge un aparat de infrastructura modernizat, care sa transforme potentialul in oferta concreta. Situat la intersectia mai multor drumuri comerciale si beneficiind de o locatie geografica deosebita, Cluj-Napoca reprezinta o destinatie esentiala pe harta oricarui turist. La aceasta contribuie nu numai datele istorice si naturale ale orasului, ci, de asemenea, serviciile hoteliere din Cluj-Napoca. Acestea vin in intimpinarea oricaror nevoi ale clientilor si corespund tuturor standardelor europene.
Date fiind conditiile foarte bune de cazare in Cluj, sederea la un hotel in Cluj-Napoca poate deveni o experienta de neuitat pentru dumneavoastra. Rezervarea la hotel se face extrem de simplu, telefonic sau prin e-mail, si cu ocazia rezervarii, clinetul poate solicita informatii despre serviciile hotelului sau despre tipul de camera pe care doreste sa o inchirieze. La performanta serviciilor hoteliere propriu-zise se adauga oferta variata a restaurantelor hotelurilor din Cluj, care include meniuri de larga inspiratie din specificul national sau international. O masa la restaurantul unui hotel din Cluj va propune ocazia unica de a calatori prin ambianta altor popoare, dar si prin ambianta atit de apreciata a specificului romanesc.
In aceste conditii, relaxarea la hotelurile din Cluj este intotdeauna asigurata, nu numai in contextul unor intilniri de afaceri, ci si in contextul unei binemeritate vacante. Pe linga camerele confortabile si elegante, dotate ultramodern cu toate facilitatile, de la aer conditionat, la internet in fiecare camera, sau servicii de spalat si calcat lenjerie, cele mai multe hoteluri din Cluj asigura si autoturisme de protocol pentru transport la destinatii comandate, astfel incit nimic din ceea ce ati avea nevoie in zilele de sedere sa nu va lipseasca.

Camera single
Camera Double in regim single
Camera Double
Apartament junior suite
Apartament
109 euro / zi
109 euro / zi
129 euro / zi
139 euro / zi
159 euro / zi

 

 

 

 

 

 

Pentru rezervari online puteti accesa pagina de rezervare hotel, sau puteti sa contactati telefonic personalul nostru la unul din numerele de telefon  0264 438 385 / 0264 438 390.

Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj NapocaTur Virtual 360 Hotel Rimini Plaza