cazare camere Transilvania, oferte servicii hoteliere Cluj Napoca

oferta cazare camere hotel Cluj 4 stele, servicii de cazare in Transilvania in Hotel Rimini Plaza situat in Cluj destinatii turistice si organizare evenimente festive si conferinte

 hotel Transilvania - Cazare camere si apartamente Cluj, hotel Rimini Plaza

Camere cazare Transilvania - Hotel Rimini Plaza Cluj

Cluj Napoca situat in Transilvania ofera oportunitati multiple pentru cazare, intalniri de afaceri, conferinte, cocktailuri sau pur si simplu pentru sejururi de relaxare. Privind in ansamblu intreaga oferta de servicii de cazare pe care orasul Cluj Napoca o ofera, hotelul Rimini Plaza este in mod sigur un punct de referinta.

Conditiile de cazare care se ridica la standarde internationale, ce satisfac toate gusturile si toate posibilitatile financiare contribuie in mod sigur la alegerea hotelului Rimini Plaza drept solutia ideala pentru vizita dumneavoastra in Cluj. Rezervarea unei camere la hotel Rimini se face de obicei cu 72 de ore inainte, prin intermediul pagini de rezervari online, telefonic prin apelarea receptiei sau prin intermediul unui email.

Serviciile de cazare oferite in interiorul complexului hotelier Rimini Plaza din Cluj Napoca beneficiaza de experienta desavarsita a managerilor hotelului nostru cat si de capacitatile deosebite a personalului calificat ce va deservesc, in acest mod putem afirma cu tarie ca oferta de camere pentru cazare va va asigura momente deosebite pline de satisfactie fie ca a doua zi va asteapta sustinerea unei conferinte importnate sau petreceti o simpla zi de relaxare pe strazile frumoase ale orasului Cluj Napoca, adevarata cetate in Transilvania.

Complexul Rimini Plaza reprezinta una dintre cele mai cautate destinatii pentru cazare in Cluj Napoca, deoarece este situat intr-o locatie aparte, la numai 15 minute de centrul istoric dar si cultural al orasului. Facilitatile oferite impreuna cu oferta de cazare precum transport in oras si aeroport si chiar inchirierea de autovehicule fac din oferta noastra una completa si imposibil de refuzat.

Hotelul Rimini Plaza dispune de de cazare de 51 de camere, compusa din 24 camere duble matrimoniale, 18 camere duble twin, 6 apartamente, 3 junior suite. Aceste camere sunt utilate ultramodern cu aer conditionat, minibar, frigider, televizor color, Tv cablu, telefoane in camere si in băi,uscător de păr, cabina de duş/ cadă whirlpool, jacuzzi (în apartamente), scaun de masaj (in apartamente).

Camera single
Camera Double in regim single
Camera Double
Apartament junior suite
Apartament
109 euro / zi
109 euro / zi
129 euro / zi
139 euro / zi
159 euro / zi

Pentru rezervari online puteti accesa pagina de rezervare hotel, sau puteti sa contactati telefonic personalul nostru la unul din numerele de telefon  0264 438 385 / 0264 438 390.

Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Tur Virtual 360 Hotel Rimini Plaza