Contact hotel Rimini Plaza Cluj Napoca 4 patru stele

Trimite mesaj la Hotel Rimini Plaza din Cluj Napoca hotel 4 stele pentru conditii si servicii hoteliere speciale Plata cash, la receptie, ordin de plata si rezervari online rezervare hotel in Cluj Napoca numai la Complex Hotelier Rimini Plaza pe strada cometei nr 20 a in Cluj Napoca

Complex Hotel Rimini Plaza Cluj Napoca

Contact Hotel Rimini Cluj Napoca

Cluj Napoca este un oras renumit pentru istoria care in continuare dainuie pe strazile orasului. Un oras cultural si istoric unde sunt multe locuri de vizitat, de la muzee, la strazi si cladiri care inca se patreaza in aceasi maniera. Este un oras in continua evolutie din toate punctele de vedere, astfel foarte multi oameni vin sa il viziteze, sau pur si simplu vin pentru afaceri. Vizita dumnevoastra are nevoie de servicii hoteliere de cea mai buna calitate. Hotelul Rimini Plaza este un hotel de 4 stele, care inspira eleganta si bun gust, incredere si buna dispozitie. Este unul dintre hotelurile cu traditie din Cluj, si mereu avem ceva nou de oferit clientiilor nostri, care se intorc de fiecare data satisfacuti pe deplin.
Pentru un sejur de relaxare avem numeroase oferte oaspetilor nostrii, si nu numai. Serviciile Hotelului Rimini includ cazarea in 51 de camere si 8 apartamente, toate fiind dotate cu mini-bar, televizor si cablu tv, acces la internet, servicii de secretariat si aer conditionat, astfel fiecare client se poate simti confortabil. Pe langa oferta de cazare, punem la dispozitie o oferta larga pentru relaxare si buna dispozitie.
Pentru a ne contacta, va rugam sa folositi formularul de mai jos, iar personalul nostru va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.


Nume:*
Prenume : *
Companie :
Adresa email:*
Tel : *
Oras :
Tara :


Mesaj
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Rimini Plaza, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web oferit.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.