Sala de conferinta si evenimente festive Cluj Napoca, hotel Rimini

organizare evenimente festive si conferinta sau servicii inchiere sala de conferinta echipata modern in Cluj Napoca in incinta Hotel Rimini Plaza

 hotel Transilvania - Cazare camere si apartamente Cluj, hotel Rimini Plaza

Camere cazare Transilvania - Hotel Rimini Plaza Cluj

Aproape de centrul orasului Cluj – Napoca, intr-o zona linistita, o zona rezidentiala a municipiului, se distinge dintre cladirile moderne, intunecate o capodopera adusa parca din trecut. Hotelul de patru stele, Hotel Rimini Plaza, a fost construit in spiritul atmosferei nostalgice al secolului al XVII-lea, imagine ce pretinde impresionarea tuturor si ofera un sentiment de liniste si relaxare. In aceasta atmosfera calda, primitoare, hotelul nostru este cea mai buna alegere pentru Dumneavoastra, fiind locatia ideala pentru odihna si afacere.
Hotelul Rimini Plaza este unul dintre cele mai confortabile si elegante resorturi turistice din tara, oferind calitatatea si serviciile coraspunzatoare unui hotel de patru stele. Complexul Rimini va pune la dispozitie 51 de camere dotate cu doua paturi sau cu un pat matrimonial. Fiecare camera garanteaza maximul confort, asigurand o atmosfera confortabila, de liniste si intimitate pentru clienti.
Hotelul nostru va ofera un intreg pachet de servicii impecabile intr-o ambianta de bun gust si rafinament, dorind sa raspundem tuturor nevoilor, cererilor si preferintelor Dumneavoasta. Seviciile noastre hoteliere va satisfac gusturile sofisticate. Spatiile de cazare sunt dotate cu minibar, frigider, televizor color si cablu TV, acces internet gratuit, broadband, telefon in camera si in baie, uscator de par, cabina dus sau cada Whirlpool si jacuzzi in apartamente. In acelasi timp va oferim servicii de curatatorie, servicii de alarm-clock, room – service, precum si servicii de secretariat, fax, fotocopiere. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si seif digital.
Restaurantul La Fontana va ofera prilejul de a savura intr-o ambianta linistita si placuta, mancare traditional romaneasca sau mancare cu specific international, preparat de bucatarii nostri experimentati si servit "a la carte" sau in stil "bufet suedez". Barul, „cocktail lounge”-ul Complexului Rimini pus la dispozitia clientului propune bauturi si cocktail-uri din cele mai sofisticate.
Pentru a va relaxa hotelul nostru va pune la dispozitie sauna finlandeza, aparatura de fitness, precum si terenul de fotbal, gradina si terasa in stil venetian. Aveti posibilitatea totodata de a vizita galeria noastra de arta cu lucrari a unor artisti renumiti, expozitii ce sunt cu vanzare pentru pretentiosi.
Hotelul situandu-se la 5 minute de centrul istoric si turistic, la 30 de minute de aeroportul international Cluj – Napoca si la 15 minute de Gara Cluj, optional puteti alege si servicii de transport hotel – aeroport, taxi intern cat si extern cu un microbus Mercedes Vito de Luxe. Oferim masini de calitate cu soferi cu experienta, autoturisme protocol, pentru ca Dumneavoastra sa beneficiati de o calatorie excelenta.
Pentru rezervari online puteti accesa pagina de rezervari hotel, sau puteti sa contactati telefonic personalul nostru la unul din numerele de telefon  0264 438 385 / 0264 438 390.

Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Tur Virtual 360 Hotel Rimini Plaza