Sala de conferinta si evenimente festive Cluj Napoca, hotel Rimini

organizare evenimente festive si conferinta sau servicii inchiere sala de conferinta echipata modern in Cluj Napoca in incinta Hotel Rimini Plaza

 hotel Transilvania - Cazare camere si apartamente Cluj, hotel Rimini Plaza

Conferinta Transilvania - Hotel Rimini Plaza Cluj

Hotel Rimini Plaza situat in inima Transilvaniei in orasul Cluj Napoca este locatia ideala pentru nevoile afacerii dumnevoastra, fiind asezat intr-o zona foarte cautata pe plan national, datorita numeroaselor obiective turistice pe care le detin.
Complexul Hotelier Rimini Plaza este clasat ca o facilitate de 4 stele, ridicandu-se la cele mai inalte standarde europene, si se mandreste cu o arhitectura in stilul secolului XVII ce ii confera o atmosfera inedita si aparte. Locatia in care este amplasat este una linistita la cateva minute de centrul istoric al orasului si doar 100 m de soseaua europeana E60.
Locatia oferita de Hotel Rimini Plaza in Transilvania, orasul Cluj Napoca este ideala pentru organizarea unei conferinte, evenimente festive, banchete, cocktailuri sau cine de afaceri in scopul promovarii si consolidarii afacerii dumneavoastra. Va punem la dispozitie o sala de conferinta dotata cu aer conditionat, mobiler modern si confortabil precum si toata aparatura necesara bunei desfasurari unei intalniri de afaceri precum videoproiector, instalatie de sonorizare profesionala. Parcarea pazita a hotelului are o capacitate de 60 de masini ce pot fi gazduite in conditii de maxima siguranta pe tot parcursul desfasurarii evenimentelor. Atmosfera relaxanta a sali de conferinta poate gazdui un numar de 150 de persoane, iar restaurantul La Fontana situat in imediata apropiere completeaza gama serviciilor oferite putand gazdui un dineu de afaceri sau un bufet suedez bogat in timpul pauzelor unei conferinte care poate fi amenajat in interiorul restaurantului sau pe terasa venetiana intr-un spatiu elegant si de bun gust.
Hotel Transilvania Rimini Plaza detine o capacitate de cazare de 51 camere, compusa din 24 de camere duble (matrimoniale), 18 camere duble twin, 6 apartamente si 3 junior suite, ce sunt utilate la cele mai inalte standarde internationale avand instalatie de aer conditionat, minibar in camera, frigider, televizor color si cablu TV precum si telefoane in camera si baie. Serviciile suplimentare de care beneficiati in cadrul hotelului Rimini Plaza de care beneficiati sunt : mic dejun inclus in tariful de cazare, pastrare valori in seif gratuit, internet wireless gratuit, roomservice, servicii de curatatorie si secretariat.
Pentru rezervari online puteti accesa pagina de rezervari hotel, sau puteti sa contactati telefonic personalul nostru la unul din numerele de telefon  0264 438 385 / 0264 438 390.

Tur Virtual 360 Hotel Rimini PlazaComplex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca