Rezervare online hotel Rimini Plaza Cluj Napoca

Rezervare online hotel 4 stele Rimini Plaza Cluj Napoca la pentru conditii si servicii hoteliere speciale Plata cash, la receptie, ordin de plata si rezervari online rezervare hotel in Cluj Napoca numai la Complex Hotelier Rimini Plaza pe strada cometei nr 20 a in Cluj Napoca

Rezervare online la Hotel Rimini Cluj Napoca

Rezervare Online Hotel Rimini Cluj Napoca

Vizita dumneavoastra in Cluj Napoca fie ea in scop de afaceri sau pur si simplu pentru relaxare are nevoie de servicii hoteliere de cea mai buna calitate.Complexul hotelier Rimini Plaza din Cluj Napoca este locul ideal unde puteti petrece un sejur minunant intr-o atmosfera relaxanta ce imbina tehnologia moderna cu arhitectura clasica. Hotelul Rimini Plaza este situat in cartierul Zorilor intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, dar totodata la cateva minute cu masina de centrul istoric al orasului, precum si de aeroportul international din Cluj-Napoca. Pentru rezervari online folositi formularul de mai jos, sau numerele de telefon 0264 453 091 si 0264 438 390.

Modalitatile de plata pentru serviciile hotelui sunt multiple: cash la receptia hotelului, card Visa sau Mastercard.

Va asteptam in complexul hotelier Rimini Plaza din Cluj Napoca pentru a beneficia de servicii de cazare profesionala de 4 stele, pentru intalniri de afaceri, conferinte, pentru un pranz de afaceri sau o cina speciala la restaurant La Fontana sau pentru o seara traditionala romaneasca la Crama Haiducilor.


Rezervare hotel in perioada incepand cu : Algere data sosire si pana la Alegere data plecare pentru un numar de persoane
Camera regim single
Camera cu 2 paturi
Camere matrimoniala
Apartament


Nume:*
Prenume : *
Adresa email:*
Tel : *
Fax:


Detalii Rezervare

Servicii Suplimentare

inchiriere masina
transport de la / la aeroport
sala conferinta


Mod de plata *

Cash la receptie
Debit / credit card
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Rimini Plaza, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web oferit.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.