rezervare Transilvania hotel cazare

rezervare servicii de cazare in Transilvania in cadrul Hotel Rimini Plaza din Cluj Napoca ce ofera pentru cazare apartamente si camere de 4 stele

 hotel Transilvania - Cazare camere si apartamente Cluj, hotel Rimini Plaza

Rezervare camere cazare Transilvania - Hotel Rimini Plaza

In lumea moderna a calatoriilor si al intalnirilor de afaceri Hotelul Rimini Plaza, situat in apropierea centrului municipiului Cluj – Napoca, ofera clasa si confort oaspetilor sai, fie turisti, dornici sa viziteze un centru istoric si cultural important al Transilvaniei, fie oameni de afaceri, in cautare de liniste, discretie si servicii de calitate. Stilul, eleganta, bunul gust si rafinamentul oferit de catre hotelul nostru de patru stele, creaza o atmosfera placuta si familiara pentru clientul sofisticat. Hotelul nostru este alegerea ideala pentru toti cei care vreau sa fie impresionati de o priveliste idilica, de arhitectura monumentala, de un moment de neuitat, de ambientul inconfundabil, o servire impecabila, de profesionalismul personalului, de rafinamentul preparatelor culinare oferite in luxosul restaurant al complexului, de finisajul de lux si dotarile ultramoderne din camere.
In aceasta ambianta placuta va punem la dispozitie 51 de camere, care va asigura pentru cateva zile o casa departe de casa. Serviciile noastre sunt exceptionale, satsifacand gusturile tuturor. Camerele sunt dotate cu aparatura moderna, care va asigura confortul necesar: aer conditionat, minibar, frigider, televizor color si cablu tv, acces internet, telefon in camera si in baie, uscator de par, cabina dus sau cada, jacuzzi in apartamente. In acelasi timp va oferim servicii de curatatorie, servicii de alarm-clock, parcare de 60 de locuri pazita si transport hotel-aeroport, taxi intern cat si extern cu un microbus Mercedes Vito de Luxe.
Pretul camerelor variaza in functie de dotarile spatiului de cazare: camera single si camera double cu regim single costa 109 Euro, camera double costa 129 Euro, Junior suite-ul 139 Euro, iar apartamentul 159 Euro.
Pe langa rezervarea camerelor, hotelul nostru va pune la dispozitie si posibilitatea de a rezerva pentru o zi Restaurantul Rimini, sala de conferinta sau sala Business Center-ul Complexului. Restaurantul Rimini va ofera atat mancaruri cu specific traditional roman, cat si international, satisfacand cele mai exigente gusturi. Meniul prezentat de bucatarii nostrii este deosebit de variat, servit "a la carte" sau in stil "bufet suedez".
Sala de conferinta are 170 de locuri si este dotata cu aparatura de standarde internationale: amplificator, microfoane fixe si mobile, video proiector, ecran de proiectie, flipchart, acces internet, instalatie de traducere simultana si traducatori specializati. Business Center-ul contine 15 de locuri, dotat cu calculator, copiator, telefon, aer conditionat, acces internet.

Pentru rezervari online puteti accesa pagina de rezervari hotel, sau puteti sa contactati telefonic personalul nostru la unul din numerele de telefon  0264 438 385 / 0264 438 390.

Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj Napoca Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj NapocaTur Virtual 360 Hotel Rimini Plaza